Hayat öpücüğü: 2-0
Oğuz Çetin, oyun sistemini değiştirdi. Johnson ve Tuncay fileleri havalandırdı. İki top direğe takıldı. Bir çok pozisyon
cömertçe harcandı. 3 puan, Ortega konusunu unutturdu. Sergilenen futbol ilerisi için ümit verdi.
Tam ilaç gibi galibiyet oldu. Ligin ikinci yarısına iki maçta 5 puanlık kayıpla giren F.Sahçe, Gaziantepspor engelini güzel
futbol ve 2 farklı galibiyetle aşarak aradığı morali buldu, yaralarını sardı. Ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden birisi
olan Gaziantepspor karşısında tempolu ve kişilikli bir oyun sergileyen F.Bahçe'de herkes görevini yaptı. Bol bol gol
pozisyonuna giren sarı lacivertli ekipte özellikle Abdullah ve Tuncay ile Kemal'in etkili oyunu takdire değerdi.
İLK YARI
DAKİKA 1: Ukraynalı yıldız Rebrov’un sol taraftan ceza alanına yaptığı ortaya Rus santrfor Vladimir kafayı
vuramadı.
GOL DAKİKA 2: Soldan Abdullah’ın ortasında altıpasta Alper’in ters vuruşunda meşin yuvarlak üst direkten döndü.
Dönen topu savunma uzaklaştırmaya çalışırken, ceza yayı üzerinde topla buluşan Johnson’ın sert şutunda, meşin yuvarlak
filelere gitti: 1-0.
DAKİKA 7: Rebrov’un sağdan kullandığı korner atışında, ceza alanı içinde Ümit’in kafa vuruşunda top yandan auta
gitti.
DAKİKA 8: Erdal’ın ceza alanı dışından şutunda, top kaleci Rüştü’de kaldı.
DAKİKA 17: Fenerbahçe ceza alanı içinde oluşan karambolde, sağ çaprazdan kaleci Rüştü ile karşı karşıya kalan
Viola, kötü bir vuruşla topu auta attı.
DAKİKA 18: Sol çaprazdan topla buluşan Erdal’ın sert şutunda, Rüştü’nün çeldiği topu savunma uzaklaştırdı.
DAKİKA 22: Kemal’in pasıyla topla buluşan Tuncay uzaktan sert vurdu. Kaleci Ömer bu topu yatarak bloke etti.
DAKİKA 23: Soldan ceza alanına yaklaşan Kemal’in uzak direğe gönderdiği topu, kaleci Ömer uzanarak kornere çeldi.
DAKİKA 27: Rebrov’un pasıyla ceza alanına giren Kemal kaleye vuracağı anda araya giren Alper topu uzaklaştırdı.
DAKİKA 32: Ceyhun’un pasıyla ceza alanı dışında sağ çaprazda topla buluşan Tuncay’ın vuruşunda, meşin yuvarlak üst
direkten döndü. Dönen topu savunma uzaklaştırdı.
DAKİKA 33: Rebrov’un sağdan kullandığı serbest atışta, altıpasta Ümit’in kafa vuruşunda top üstten auta gitti.
DAKİKA 34: Sol çaprazdan ceza alanına giren Ceyhun’un altıpasa gönderdiği topa arka direkte Tuncay’ın vuruşunda,
meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.
GOL DAKİKA 40: Beschastnykh ile paslaşan Tuncay, soldan ceza alanına girdi. Genç futbolcu, ileri çıkan kaleci
Ömer’i de çalımlayarak meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-0.
DAKİKA 44: Ceyhun’un ara pasıyla ceza alanı dışında topla buluşan Beschastnykh, topu öne çıkan Ömer’in üzerinden
aşırtmak istedi. Meşin yuvarlak, üstten auta gitti.
Maçın ilk yarısını da Fenerbahçe, 2-0 önde kapadı.
İKİNCİ YARI
DAKİKA 55: Rebrov sol taraftan ceza alanına doldurdu. Abdullah’tan önce davranan Ömer tehlikeyi önledi.
DAKİKA 58: Beschastnykh’in pasıyla soldan ceza alanına giren Rebrov’un vuruşunda Ömer’den dönen topu, savunma
uzaklaştırdı.
DAKİKA 65: Soldan Rebrov’un korner atışında, ceza alanı içinde Ümit’in kafa vuruşunda, top kaleci Ömer’de kaldı.
DAKİKA 72: Tuncay’ın sağ çaprazdan altıpasa gönderdiği topla bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Johnson,
meşin yuvarlağa kötü vurunca kaleci Ömer, topa sahip oldu.
DAKİKA 79: Ogün’ün düşürülmesi ile kazanılan frikik atışını Ümit kullandı. Baraja çarpan top geri döndü.
DAKİKA 83: Halit uzaktan vurdu. Fenerbahçe defansından dönen topu Bouazizi şutladı. Ancak top auta gitti.
DAKİKA 90: Gaziantepspor’un maçın son dakikalarında Brezilyalı oyuncusu R.Silva ile geliştirdiği atak
sonuç vermeyince, karşılaşmada başka gol olmadı.
Fenerbahçe, karşılaşmayı 2-0 kazandı.
MAÇIN HAKEMİ: Vasatı aşamadı
HAKEM Kuddusi Müftüoğlu, oyunun sonucuna etki edecek önemli bir hata yapmadı. Kondisyonu gözdoldurdu. Belki oyunculardan
fazla koştu ancak faul kararlarında ve kart uygulamalarında standartı tutturamadı. Yardımcıları ile iyi anlaştı.
OĞUZ ÇETİN'in açıklaması
Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Oğuz Çetin, Gaziantepspor karşısında elde ettikleri galibiyetle futbolcuların kendisine
en büyük doğum günü hediyesini verdiklerini söyledi.
Maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, takımın sergilediği mücadeleden memnun olduğunu dile getiren Oğuz Çetin,
"Futbolcularımdan bugün sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele etmelerini istedim. Bana verebilecekleri en büyük hediye
buydu, bunu da yaptılar. Hepsinden çok memnunum" dedi.
Gaziantepspor karşısında çok sayıda pozisyon bulup, rakibe fazla pozisyon vermediklerini kaydeden Çetin, "Önümüzdeki hafta
Denizlispor maçında beklentilerimize yanıt veren bir oyun ortaya koyacağımızı düşünüyorum. Denizlispor maçında sahada
mücadele eden bir takım olacak. Bugün 4’lü defans sisteminde 2 forvetle maça çıktık. 90 dakika içinde oyunda sürekli
çeşitli varyasyonlar ortaya çıkabiliyor. Ankaragücü maçındaki tek eksiklik, oyuncularımın rakibinin agresif oyununa
ayak uyduramayışıydı. Ancak Denizlispor karşısında bu mücadeleyi sergileyeceğiz" dedi.
Futbolculardan Abdullah ve Kemal’in, 4. sarı kartlarını görerek cezalı duruma düşmesinin kendileri için bir sıkıntı
yaratmayacağını vurgulayan Çetin, takımdaki bütün futbolcuların bu oyuncuların yerini dolduracak kapasitede olduğunu
dile getirdi. Ligin kalan 14 haftasında her maça galibiyet parolasıyla çıkacaklarını belirten Çetin, rakiplerinin gidişatına
göre ilerleyen haftalarda hedeflerinin ne olduğunu ortaya koyacaklarını söyledi.
Ogün ve Yusuf’un Ankaragücü maçından sonra puan kaybını umursamayarak, güldükleri şeklinde medyada yer alan haberler
konusunda da konuşan Oğuz Çetin, "Bu maça konsantre olduğumuz için bu konu üzerinde hiç durmadım. Ama bu konuyla gerekli
kişilerle görüşüp, olayın boyutunu öğrenip sizinle paylaşabilirim" dedi.
GÖZE BATANLAR
Fenerbahçe:
Kemal: İlk maçında iyi futbol sergileyemeyen genç oyuncu eski takımına karşı sahada kaldığı sürece iyi bir
performans gösterdi.
Johnson: Uzun bir aradan sonra forma giyen Ganalı oyuncu yine fizik gücüyle sahneye çıktı, nefis bir de gol attı.
Hakan: İlk kez oynadığı savunmanın sağ kanadına çok iyi uyum sağladı. Fenerbahçe’nin en iyi isimlerinden biriydi.
Abdullah: Beşiktaş maçındaki yüksek temposunu dün gece de gösterdi. Sol tarafta rakip ataklara izin vermedi,
sık sık hücuma katıldı.
Gaziantepspor:
Murat: Maç boyunca çok çalıştı. Sürekli takımını sol kanattan atağa kaldırırken, oldukça etkili gözüktü.
Cesar: Gaziantep’in gol umudu Fenerbahçe karşısında beklenen çizgisinden uzaktı. Fazla pozisyon yakalayamadı.
AZİZ YILDIRIM'ın açıklaması
SAVAŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR
BASINA: Hanımına röportaj vermedim diye bana oyun oynuyorlar.
MUHALEFETE: Divanda susup, TV'lerde raiting için konuşuyorlar.
ALİ ŞEN'E: Ben arkadaşımın başına da bardak koymadım.
Karalama kampanyası
F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Digitürk'ün canlı yayınında eleştirilere yanıt verirken, basına, muhalefete ve eski
başkan Ali Şen'e savaş açtı. "Gitmiyorum, kavganın en büyüğünü bundan sonra ben yapacağım" diyen Yıldırım şunları söyledi:
"Şahsıma ve yönetimime yönelik eleştiri yok, sert bir şekilde karalama var. Bizler için karalama kampanyası başlatıldı.
Kaya gibi buradayız
Yönetim içinde, taraftar arasında problem yarattılar. Benimle seyircilerin arasını açmaya çalıştılar. Ama başaramadılar.
Görevde olduğum 4-5 yıl içerisinde yalnızca 2 kez birkaç günlüğüne tatile çıktım, son gidişimde, ‘Aziz Yıldırım bırakıyor,
bırakacak’ diye söylentiler çıkardılar. Ben buradayım, kaya gibi buradayız.
Divanda konuşsunlar
F.Bahçeliyiz, yaptıklarım ortada. Yapacaklarımı daha da görecekler. Kongre isterlerse, olur. Kongre üyelerinin çoğunluğuyla
kongre olur. Aksi taktirde olmaz. Aziz Yıldırım bırakmıyor. Ben, tenkit edenlerin divanda konuşmalarını söyledim. Bunu
yapmadılar. Televizyonlarda raiting için konuşuyorlar. Hanımı için röportaj yapılsın dediler, yapmadım.
Yemedim, içmedim
‘Borcu var’ diye kaset çıkarıyorlar. Medya oyun oynuyor. İstikrarın sağlanmaması için yapıyorlar. Onlarla yemiyorum,
içmiyorum diye... Gelecek şubata kadar burdayım. Bu martta da burdayım. Bunları yok etmek için yine başkanlığa adayım.
Kongre üyeleriyle yürüyorum. Bu karalama kampanyasını yapanlar gelirler, bir dahaki kongreye aday olurlar, konuşurlar.
Her şey ortada
F.Bahçe büyüktür, bunu dünya biliyor. Dünya markası yaptık. Ürün satışı yapıyoruz. Ortega'ya 22 milyon dolar, bankalara da
45 milyon dolarlık teminat göstedik. Söylendiği gibi Ortega'ya 22 milyon doları ödemedik. Bu rakam 4 yıl içinde ödenecekti.
Kendi çıkarları için F.Bahçe'yi kullanıp, buraya gelmek istiyorlar. Stat burada, Samandıra, Dereağzı orada.
Bardak koymadım
Ben bugüne kadar arkadaşımın kafasına rakı bardağı koymadım, F.Bahçe'yi sahadan çekmedim. Bundan sonra her yerde her şeyi
söyleyeceğim. Görsel basında tenkit edenler, divanda konuşsunlar. Bundan sonra kavganın en büyüğünü ben yapacağım. Zor
günlerde F.Bahçe'yi bırakıp gidenler, bizi tenkit edenler taraftarla, yönetimle aramızı açamaz.
Araştırma yapmıyorlar
Beşiktaş, 7 yıl şampiyon olamadı. Ne oldu? Hiçbir şey. Biz, 2 sene önce şampiyon olduk. Bu sene olmayız, önümüzdeki sene
oluruz. Onlarla beraber F.Bahçe'yi yönetmediğim için bunlar oluyor. Basın ve medyayla yönetmeyeceğim F.Bahçe'yi... ‘Başkan
araba aldı’ diye bayram yapılıyor. Neden araştırma yapmıyorlar?
Medya yerini bilsin
Medya, yanlış varsa tenkit etmeli, yol göstermemelidir. Olumlu tenkitlerin başımın üstünde yeri var. Bu kavgayı yapacağım.
Zamanı gelince gerekli konuşmaları yapacağım. Medya ekmek yiyor, bize destek olmalı Ortega geldiği günden bu yana 'gitsin'
diye eleştirildi. Bunları içimizde olanlar yapıyor. Benden 2 bin dolar borç alanlar, bunları söyleyemezler.
En büyük rolü alacağım
Kavga başlamıştır en büyük rolü ben alacağım. F.Bahçe'yi dünya biliyor. Alıp, sattığımız oyuncuları biliyor. Tarihindeki en
farklı 6-0'lık G.Saray galibiyetini aldı. Neden bunlar unutuluyor? Kişisel çıkarları F.Bahçe üstünde tutanlarla kavgamı
sürdüreceğim. Seyircilerin arasına 100-150 insan koyarak bağırtmak iş değil."
NOTLAR
İkinci Başkan Nihat Özdemir'in açıklaması
Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe’nin yaşadığı zor durumlarda birlik ve beraberlik içinde olması
gerekirken, camianın tam tersi bir durumla karşı karşıya olduğunu dile getirdi.
Yönetim kurulunun 2004 yılının şubat ayına kadar görevde kalacağını kaydeden Özdemir, "Bugün Fenerbahçe’nin sahip olduğu
yönetim kurulu, Avrupa’da birçok takımda olmayan bir yönetim topluluğudur ve takımın başarısı için hiçbir şeyden
kaçınmıyoruz. Bugün yapılan bütün masrafları da bu yönetim ve başkan karşılıyor. Ortega konusunda büyük bir maddi sorun
yaşamayacağız. Şu ana kadar Ortega’ya 4 milyon dolar harcandı. Görüşmeler sürüyor. Fenerbahçe büyük bir maddi zarara
uğramayacaktır" şeklinde konuştu.
Özdemir, elinde Ortega forması bulunan taraftarların bu formaları değiştirebilmeleri için 17 Şubat Pazartesi günü yapılacak
yönetim kurulu toplantısında görüşme yapacaklarını sözlerine ekledi.
Asbaşkan Atilla Kıyat: "Ortega'da hatalıyız"
Fenerbahçe Asbaşkanı Atilla Kıyat, Arjantinli Ariel Ortega'nın takımdan ayrılmasında yönetim kurulu olarak kendilerinin
hatalı olduğunu söyledi. Kıyat, "Ortega'nın transferini yönetimin bir başarısı olarak gösterdik. Ancak böylesine dünya
yıldızı bir futbolcuyu takımda tutmayı başaramadık. Gelmesine sevinmiştik, gitmesine üzüldük. Gidişi bizim
başarısızlığımızdır. Ama Ortega geldiğinden beri hakkında çeşitli şeyler yazıldı, çizildi. Ortega'yı elbirliğiyle
Türkiye'den kaçırdık" diye konuştu.
Saadettin Saran’dan teşekkür
90 dakika sonrası mutlu olduğu gözlenen Futbol Şubesi Sorumlusu Sadettin Saran, Fenerbahçe taraftarına teşekkür etti.
"Fenerbahçe’nin büyüklüğü taraftarından geliyor" diyen genç idareci, tribünler için övgü dolu sözler sarfetti. Saran,
"11 puan geride olmamıza ve aşırı soğuğa rağmen stadı dolduranlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Müftüoğlu ile ilk kez kazandı
Bu sezon hakem Kuddusi Müftüoğlu’nun yönettiği iki karşılaşmadan da üç puan alamayan Fenerbahçe, dün ilk kez galip gelmeyi
başardı. Ligin ilk yarısında Müftüoğlu yönetiminde Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Sarı - Lacivertliler, Ankara’daki
Gençlerbirliği karşılaşmasından da 1-1 berabere ayrılmıştı.
Abdullah kaptan çıktı
Werner Lorant döneminde birara PAF takımına gönderilen, ancak daha sonra affedilip, 15. haftadaki İstanbulspor maçında ilk
kez görev alan Abdullah, dün gece sahaya kaptan olarak çıktı. Deneyimli futbolcu, Ogün’ün yokluğunda pazubandı koluna
takarken, hakemle diyaloğa giren isimlerin başındaydı.
Abdullah ve Kemal cezalı
Fenerbahçe, Gaziantepspor’dan üç puan kazandı ama Denizlispor ile oynayacağı karşılaşma için Abdullah ile Kemal’i kaybetti.
Üçer sarı kartı bulunan iki futbolcu da dün kart görerek cezalı duruma düştü. Sarı - Lacivertliler’de dün de cezalı durumda
bulunan Ali Güneş ile Fatih Akyel görev yapamamıştı.
Hakan Bayraktar sağ bek oldu
Teknik sorumlu Oğuz Çetin, sağ bekte Hakan Bayraktar’a görev verirken, Johnson ve Kemal, savunma dörtlüsünün önündeki
ikiliyi oluşturdu.
Kaptan Ogün’ü yuhaladılar
MKE Ankaragücü maçı sonrasında soyunma odasında güldüğü yolunda söylentiler çıkarılan Kaptan Ogün, dün taraftarın tepkisini
aldı. 70. dakikada oyuna giren tecrübeli futbolcuyu tribünlerin bir kısmı yuhalandı.
Ceyhun'a protesto
Gaziantep karşısında sahaya ilk 11'de çıkan Ceyhun, oyunda kaldığı 62 dakika boyunca pozisyonları cömertçe harcayınca
yerini Yusuf'a bıraktı. Oyundan alındığı zaman da seyircilerin ıslıklı protestosuyla karşılaştı.
Rüştü bu kez kaleyi kapadı
Sakatlıktan çıktıktan sonra forma giydiği son iki maçta yalnızca 1 gol yiyen Rüştü, Antepli golcülere kalesini kapattı.
Ligin ilk yarısında oynanan Gaziantepspor maçında Kırmızı-Siyahlılar’a 3 kez mağlup olan Milli kaleci bu kez geçilemedi.
Rüştü böylece bu sezon 2. kez üstüste iki maçı golsüz tamamladı. Taraftarlar başarılı file bekçisine 90 dakika bitiminde
büyük sevgi gösterilerinde bulundular.
Stevic 2 hafta yok
Almanya'da tedavisini sürdüren Fenerbahçeli Stevic'in 2 hafta sonra sahalara döneceği belirtildi. Boynundan sakat olan
Yugoslav futbolcunun Galatasaray maçına yetiştirileceği belirtildi.
Galibiyet yemini
Son günlerde çalkantılı bir dönem yaşayan Fenerbahçe’de futbolcular birbirine kenetlendi. Gaziantepspor maçı öncesinde saha
içinde uzun süre biraraya gelip halka oluşturan Sarı-Lacivertliler, galibiyet yemini etti.
Yeniler sahada
Devre arasında yapılan yeni transferlerden üçü dün ilk 11’de sahaya çıktı. Kemal, Rebrov, Vladimir forma giyerken, Erhan
yedek kulübesinde oturdu. Dörtlü ilk kez Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Sarı-Lacivertli taraftarla buluştu. Hafif sakatlığı
bulunan Serhat ise son 11 dakika oynadı.
Yenilerden yumruk şov
Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği Rebrov, Beschastnykh, Kemal ve Erhan, Kadıköy'de ilk kez
taraftarlarının önüne çıkarken, bu futbolculara tribünlerden destek geldi. Taraftarlar, özellikle Rebrov ve Kemal'e
daha yoğun ilgi göstererek, bu futbolcuları tribünlere çağırdı ve yumruk şov yaptırdı. Sarı-lacivertli takımın
Gaziantepspor'dan transfer ettiği Kemal Aslan, bu karşılaşmayla birlikte ligde ilk kez eski takımına karşı mücadele etti.
Rebrov’a tezahürat
Fenerbahçe’nin gol sorununu çözmek için alınan Vladimir ile Rebrov da dünkü karşılaşmada fileleri havalandıramasa da
oyunlarıyla ümit verdiler. Özellikle Rebrov çabuk oyunu ve isabetli paslarıyla göz doldurdu. 78. dakikada "I love you Rebrov"
tezahüratları eşliğinde çıkan Ukraynalı oyuncunun yerine Serhat girdi. Vladimir de mücadele de 90 dakika görev aldı.
5. maçta 2. galibiyet
Fenerbahçe, Oğuz Çetin yönetiminde çıktığı 5. maçında 2. galibiyetine ulaşırken, ligde son 2 maçtır süren gol atamama
sıkıntısını da giderdi.
Sarı-lacivertli takım, ligde en son Trabzonspor maçında Tuncay’ın 73. dakikada attığı golle rakip fileleri havalandırırken,
Beşiktaş ve Ankaragücü maçlarından sonra Johnson’ın Gaziantepspor karşısında 3. dakikada attığı golle taraftarlarını
sevindirdi. Bu arada bugün 41. yaşına giren teknik sorumlu Oğuz Çetin için futbolcuların bir pasta hazırlattıkları ve
maçtan sonra Samandıra Tesisleri’nde bir kutlama yaptıkları öğrenildi.
Aziz Yıldırım’a jest yaptılar
Sarı - Lacivertli 7 bayan taraftar, son dönemde zor günler yaşayan Başkan Aziz Yıldırım’ın gönlünü aldı. Bayanlar, protokol
tribününde bulunan Yıldırım’a çiçek verdi.
"Savaşa hayır"
Hafta içinde İzmir’de oynanan Ukrayna maçında olduğu gibi, Fenerbahçeli taraftarlar da savaş istemediklerini haykırdı.
Sarı-Lacivertliler, uzun süre "Savaşa hayır" diye tezahürat yaptı.
12. Adam sahnede
Şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitiren, ikinciliği bile tehlikeye sokan Fenerbahçe’yi taraftarı yalnız bırakmadı. Soğuk
havaya rağmen tribünlere koşan Sarı - Lacivertliler’den en büyük desteği Rüştü aldı. Karşılaşmaya gelen taraftar, hiçbir
şey olmamışcasına tezahürat yaparak takımına sahip çıktığını gösterdi.
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda yaklaşık 20 bin taraftar karşılaşmayı izlemek için tribünlerdeki yerini aldı. Daha
önceki maçlarında taraftarlarının büyük ilgisini gören sarı-lacivertli takım, Gaziantepspor karşısında aynı ilgiyi
göremedi.
Tribünde "Efsane başkan Aziz baba sen bizim herşeyimizsin" yazılı pankart dikkat çekti. Başkan, Lig TV’ye konuşurken
Yıldırım’ı destekleyen tezarühatlar yapıldı, eski başkan Ali Şen de protesto edildi. Bu arada numaralı tribünde bulunan
bir grup Sarı - Lacivertli taraftar kendi arasında kavga etti.
İki farklı Antep!
Konuk Gaziantepspor dün geceki mücadelede iki devrede iki farklı forma giydi. Mücadeleye Kırmızı - Siyah çubuklu formayla
başlayan Antep, ikinci 45 dakikada ise düz kırmızı forma ve siyah şort ile sahada yer aldı. Bu arada futbolcuların
bazıları soğuktan korunmak için ikinci yarıya eldiven takarak çıktı.
Arsenal’den Rüştü’ye takip
Arsenal’in Rüştü ısrarı sürüyor. Sarı-Lacivertli file bekçisiyle bir ön görüşme de yapan İngiliz kulübünün temsilcisi
Damiel Comolli daha sonra Gaziantepspor karşısında milli kaleciyi yeniden izledi. Fenerbahçe Yönetimi ise bu oyuncuyu masaya
davet edeceğini açıklamasına karşın henüz somut bir adım atmadı.
İstatistik
Rebrov:
TOPLA BULUŞMA: 44
OLUMLU PAS: 29
OLUMSUZ PAS: 14
İSABETLİ ŞUT: 1
İSABETSİZ ŞUT: -
YAPILAN FAUL: 2
YAPTIĞI FAUL: 2
ASİST: -
GOL: -
Vladimir:
TOPLA BULUŞMA: 31
OLUMLU PAS: 23
OLUMSUZ PAS: 5
İSABETLİ ŞUT: -
İSABETSİZ ŞUT: 3
YAPILAN FAUL: 1
YAPTIĞI FAUL: -
ASİST: 1
Kemal:
TOPLA BULUŞMA: 18
OLUMLU PAS: 11
OLUMSUZ PAS: 5
İSABETLİ ŞUT: 1
İSABETSİZ ŞUT: 1
YAPILAN FAUL: 1
YAPTIĞI FAUL: 1
ASİST: -
İstatistik: Yapılan fauller
Gaziantepspor'un faul yaptığı Fenerbahçeli futbolcular: Abdullah Ercan 5, Hakan Bayraktar 4, Tuncay Şanlı 3,
Serhi Rebrov 2, Ogün Temizkanoğlu 2, Yusuf Şimşek 2, Kemal Aslan 1, Rüştü Reçber 1, Vladimir Beschastnykh 1, Zoran Mirkoviç 1
TOPLAM: 22
Fenerbahçe'nin faul yapan futbolcuları: Abdullah Ercan 6, Hakan Bayraktar 3, Samuel Johnson 2, Serhi Rebrov 2,
Tuncay Şanlı 2, Ümit Özat 2, Yusuf Şimşek 2, Ceyhun Eriş 1, Kemal Aslan 1, Zoran Mirkoviç 1
TOPLAM: 22
PAF’lar fark attı
Fenerbahçe PAF Takımı, Gaziantep’in gençleriyle Dereağzı Tesisleri’nde oynadığı maçı 4-0 kazandı. Karşılaşmanın gollerini
Erhan (2) ve Kerim (2) attı. Sarı-Lacivertli ekip bu galibiyetle maç fazlasıyla liderliğini korudu.
|
|
TARİH: 15 Şubat 2003
STAT: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu
SEYİRCİ: 20.000 kişi
HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu (**), İsmail Köse (**), Mustafa Emre Eyisoy (**)
FENERBAHÇE: Rüştü Reçber (**), Hakan Bayraktar (***), Ümit Özat (***), Zoran Mirkoviç (**),
Abdullah Ercan (Kaptan) (****), Samuel Johnson (***), Kemal Aslan (***) (Dk.70 Ogün Temizkanoğlu) (**),
Ceyhun Eriş (**) (Dk.62 Yusuf Şimşek) (**), Tuncay Şanlı (***), Serhi Rebrov (**) (Dk.78 Niyazi Serhat Akın) (**),
Vladimir Beschastnykh (*)
YEDEKLER: Volkan Demirel, Mustafa Doğan, Erhan Albayrak, Semih Şentürk
TEKNİK DİREKTÖR: Oğuz Çetin
GAZİANTEPSPOR: Ömer Çatkıç (Kaptan) (**), Hasan Yurt (**) (Dk.46 Bülent Bölükbaşı) (**), M.Alper Akıcı (**),
İbrahim Toraman (**), Gustavo Andres Victoria Rave (*) (Dk.70 Halit Deringör) (**), Devran Ayhan (**),
Riadh Ben Khemais Bouazizi (**), Erdal Güneş (**), Murat Erdoğan (**), Julio Cesar Antonio De Souza (**),
Paulo Sergio Rosa "Viola" (*) (Dk.47 Regis Fernandes Silva) (**)
YEDEKLER: Kaya Tarakcı, Mustafa Marangoz, Mustafa Yarayan, Ufuk Talay
TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam
SARI KARTLAR: (Dk.39) Kemal Aslan, (Dk.44) Samuel Johnson, (Dk.68) Abdullah Ercan (Fenerbahçe) ;
(Dk.44) Paulo Sergio Rosa "Viola", (Dk.62) M.Alper Akıcı, (Dk.66) İbrahim Toraman (Gaziantepspor)
GOLLER: (Dk.2) Samuel Johnson (sol ayak, ceza sahası dışından), (Dk.40) Tuncay Şanlı (sol ayak, pas Vladimir Beschastnykh) (Fenerbahçe)
|