Fenerbahçe 1 puanı kurtardı
Kayseri'nin buz gibi soğuğu, Volkan'ın akıl almaz hatası ve Deivid'in hovardalığı Fener'deki bahar havasını bozdu.
Lider, Cenk'in golüyle yenik duruma düştüğü ikinci yarının açılış maçında 1 puanı, Alex'le kurtardı.
Lider Fenerbahçe, Kayseri'de yenilgiden zor kurtuldu. İlk yarıyı en yakın rakibinin 7 puan önünde kapayan sarı
lacivertliler, ligin dibindeki Erciyesspor'a takıldı: 1-1. Sakat ve cezalılar yüzünden eksik kadro ile ikinci yarının
startını alan Kanarya, Kayseri'de tel tel döküldü.
Orta sahanın iki değişmez isminden Deniz savunmada görev yaptı, Aurelio ise hastalığı nedeniyle kulübede oturdu.
Sakatlıktan yeni çıkan Alex attığı golün dışında hiçbir varlık gösteremedi. Kaleci Volkan klasik hatalarından birini
daha yaptı ve Erciyesspor'un attığı golün kahramanı oldu. Deivid uzun süre yalnızları oynadı, bulduğu pozisyonları ise
cömertçe harcadı. Son yarım saatte sahaya sürülen nöbetçi golcü Semih Şentürk ise Alex'in golündeki asistiyle alkışlandı.
İlk yarıda istediği olan Erciyesspor, ikinci devrede daha çok savunmada kaldı ve kontrataklarla gol aradı. Geçtiğimiz
yıllarda da ligin alt sıralarındaki rakiplerine sürpriz puanlar kaptıran Fenerbahçe, yine iki puan kaybederek hayal
kırıklığı yarattı.
Diğer fotoğrafların 1.bölümü için tıklayınız.
Diğer fotoğrafların 2.bölümü için tıklayınız.
İLK YARI
DAKİKA 9: Lazarov'un sol kanattan ceza sahasına ortasında Cenk'ten önce Uğur araya girdi. Uğur'dan
dönen topa yaklaşık 30 metreden vuran Mehmet Eren, meşin yuvarlağı auta attı.
DAKİKA 13: Mehmet Eren'in sağ kanattan ortasına penaltı noktasındaki Cenk kafa ile vurdu. Yere
çarpan top kaleci Volkan'ın kucağına düştü.
DAKİKA 15: Sağ kanattaki Ümit'in ortasını Mehmet Yozgatlı kaçırdı. Araya giren İlhan, son anda
topu kornere çıkardı.
DAKİKA 18: Uğur'un sol kanattan ceza sahasına gönderdiği topa Alex ayak koydu. Meşin yuvarlak az
farkla auta çıktı.
DAKİKA 19: Djaloviç aldığı ara pasla sağ çaprazdan ceza sahasına girdi. Kaleci Volkan'ı çalımlayarak
yaptığı orta defanstan geri döndü. Djaloviç'in dönen topa sert şutunu Mehmet Yozgatlı kornere gönderdi.
DAKİKA 25: Köşe ataşını kullanan Lazarov, ceza sahasına ortaladı. Djalovic, önüne düşen topa vuramadı.
GOL DAKİKA 35: İlkem'in uzun pasında Cenk, Volkan ve Edu arasına girdi. Kaleci Volkan topu uzaklaştırmakta
güçlü çekince meşin yuvarlak Cenk'in önünde kaldı. Bu oyuncunun plase vuruşunda top ağlara gitti: 1-0
DAKİKA 39: Alex'in yaklaşık 30 metreden sert şutunu Fadhel kontrol etti.
DAKİKA 40: Djaloviç, Uğur'u çalımlayarak ceza sahasına kadar girdi. Oyuncunun sert şutu auta çıktı.
DAKİKA 42: Mehmet Yozgatlı'nın ceza sahasından sert şutunu Fadhel kornere çıkardı ve karşılaşmanın
ilk yarısı Kayseri Erciyesspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İKİNCİ YARI
DAKİKA 47: Mehmet Yozgatlı'nın sağ kanattan ceza sahasına ortasını, kaleci Fadhel ıskalayınca Tümer
topu boş kaleye gönderemedi.
DAKİKA 50: Deivid'in geriye indirdiği topa ceza yayı üzerindeki Tuncay sert vurdu. Meşin yuvarlak
kaleci Fadhel'de kaldı.
DAKİKA 57: Tümer ceza sahasına ortaladı. Deivid'in kafa ile vuruşunda top üstten auta çıktı.
DAKİKA 60: Alex, kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlağı ceza sahasına gönderdi. Arka direkteki
Deivid'in vuruşunda top auta gitti.
DAKİKA 64: Tümer sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta topu ceza sahasına ortaladı. Edu'nun kafa
ile vuruşunda top auta çıktı.
DAKİKA 73: Ümit Özat'ın soldan ortasında kaleci Fadhel'i geçen topa Deivid dokunamadı.
DAKİKA 78: Ümit Özat'ın ceza sahasına ortasında top kaleci Fadhel'i aştı. Deivid'in kafa ile vuruşunda
meşin yuvarlak auta çıktı.
DAKİKA 80: Lazarov sağ kanattan ceza sahasına girdi. Defansı çalımlayarak yaptığı ortayı arka direkteki
Appiah uzaklaştırdı.
GOL DAKİKA 83: defanstan dönen topa ceza sahası dışından gelişine vuran Alex, meşin yuvarlağı filelere
gönderdi: 1-1
ARTHUR ANTUNES COIMBRA "ZICO" 'nun açıklaması
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Kayseri Erciyesspor karşısında alınan beraberliği ilk yarıdaki kötü oyuna bağladı.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, her zaman 3 puan almak için sahaya çıkan bir takım olarak, Kayseri Erciyesspor
karşısında aldıkları 1 puanın kendilerini mutlu etmediğini kaydetti.
Maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ilk yarıda istediklerini yapamadıklarını ve oynadıkları kötü
oyunun sonucunda da gol yediklerini belirten Zico, "İlk yarı sonundaki telkinlerimizden sonra oyuncularımız
ikinci yarıya çok güzel bir şekilde döndüler. Yapmaları gerekenleri yaptılar ve maçı çevirecek pozisyonları
yakaladılar. Fakat bunlardan biri gol oldu. Daha fazlasını bulamadık. Gördük ki Kayseri Erciyesspor çok savaşçı
bir takım. İstediği zaman iyi oynayabilen bir takım. Ben eminim ki bu sadece bizim maçımızla kalmayacak. Bundan
sonra oynayacakları bütün takımların işlerinin zor olacağını düşünüyorum" dedi.
Zico, gazetecilerin "Fenerbahçe'nin kötü oynamasının zeminin kötü olmasıyla ilgisinin olup olmadığını"
sormaları üzerine, "Bunu sahaya bağlamak istemiyorum. İki takımda aynı şartlarda mücadeleye çıktılar. Bunu
ben Kayseri Erciyesspor'un ortaya koyduğu güzel mücadeleye bağlamak istiyorum. Çünkü, onlar bize kafamızı
kaldırma, pas yapma şansı vermediler. Yaptıkları bu baskı ve savunmanın sonucunda da istediklerimizi yapamadık.
Bunu rakibimizin ilk yarıda oynadığı iyi oyuna bağlıyorum" diye kaydetti.
Tuncay'ı sahadan almayı hiç düşünmediğini dile getiren Zico, onun gibi futbolcuların kötü de oynasalar bir
anda maçın kaderini değiştirebileceklerini anlattı.
Zico, Appiah'ın "çok pas hatası" yaptığının anımsatılması üzerine de, "Appiah gibi oyuncuların oynadığı
bölgeler tehlike bölgeleridir. Bu bölgelerde oynayan oyuncuların üzerinde biraz daha risk olduğu ve verdikleri
paslarda ya da çalım atmak istediklerinde daha fazla risk altında oldukları doğrudur. Bu bölgelerde kaptırılan
toplar direkt rakibe pas olur ve kaleye gider. Fakat Appiah bugün ki gibi geride oynadığı maçlarda arkası
yeterince güvenli görünmediği ve kaptırdığı toplar direkt kaleye gittiği için göze batıyor. Aurelio ve Deniz
ile birlikte oynadığı zaman, daha önde oynadığına kaptırdığı toplar arkada onu kapatacak oyuncular olduğu
için çok fazla göze batmıyor. Katılıyorum ki son 1-2 maçta ve bugün oynanan maçta yaptığı pas hataları
biraz daha fazlaydı" dedi.
Zico, futbolcuları ile saha içinde maç devam ederken tartışmamaları için de konuşacağını belirtti.
BÜLENT KORKMAZ'ın açıklaması
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da, "Yenemedik, ama bu maçtan 1 puanla ayrılmak da güzeldi" dedi.
Korkmaz, karşılaşmanın ilk yarısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve istediklerini yaptıklarını söyledi. Bu
nedenle futbolcularını kutladığını ifade eden Korkmaz, "Ancak, ikinci yarı galibiyeti korumak adına psikolojik
olarak geriye çekildik. Yenilmedik, ama bu maçtan 1 puanla ayrılmak da güzeldi" dedi.
Korkmaz, gazetecilerin "Kayseri Erciyesspor'da neyin değiştiğini" sormaları üzerine de "Bütün iş futbolcularımda
ancak, başkanımıza ve yöneticilere de teşekkür ediyorum. Maddi ve manevi her türlü desteği veriyorlar. Daha iyi olmak
için zamanımız var. Taraftarlara da desteklerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.
MAÇIN ADAMI: Mustafa Sarp (K.Erciyesspor) ve Semih Şentürk (Fenerbahçe)
Erciyes'in dinamik oyuncusu Mustafa Sarp, Fenerbahçe'nin eksik ve atıl orta sahasını içinden çıkılmaz bir sıkışmışlığa
sürükledi. Geniş Milli Takım aday kadrosunun da genç oyuncu, her zaman olması gereken yerde ve agresifti. Fizik düşüş
yaşamasa daha etkili olabilirdi.
Fenerbahçe açısından fark yaratan oyuncusu ise eldeki tek santrfor Semih'ti. Çıktığı her kafa topunu aldı, rakiplerini
rahatsız etti, golün yaratıcısı oldu. Son dakikada Tümer, verdiği pası değerlendirse maçı kurtaran adam da olacaktı.
MAÇIN HAKEMİ: İyiydi
Beraberlikle sonuçlanan Kayseri Erciyes-Fenerbahçe maçını yöneten hakem Yunus Yıldırım, 90 dakika boyunca tepki
çekecek bir karara imza atmadı. Başarılı bir yönetim gösteren Yıldırım, pozisyonları yakından takip etti.
Verdiği kararlarla da futbolculara güven veren genç hakem, yalnızca Erciyes'in bir faulünü gözden kaçırırken,
Lazarov'un da kendini attığı pozisyonları es geçti.
NOTLAR
Saha içinde kavga!
Maçın ilk yarısında sürekli tartışan Edu ile Uğur Boral, 38. dakikada neredeyse saha içinde birbirlerine giriyordu.
Yenilen hatalı gol sonrası Edu'nun, Uğur Boral'a yanlış kademeye girdiğini ima etmesi üzerine ortam gerildi.
Birbirlerinin üzerine yürüyen iki oyuncu arasındaki kavgayı kaptan Ümit Özat önledi.
Devre arası Uğur'un çok sinirli olduğunu görün Tümer, yedek kulübesinden fırlayarak arkadaşının boynuna sarıldı
ve yatıştırmaya çalıştı. Teknik Direktör Zico ise devre arasında Uğur Boral'ı oyundan alarak yerine Tümer'i sahaya
sürdü.
Bu arada ilk yarıda bir pozisyon sonrası Appiah da Serkan Balcı'ya çıkıştı. Genç oyuncuyu yerini kaybettiği için
azarlayan Ganalı yıldızı takım arkadaşları sakinleştirdi.
Bülent Korkmaz kızını ağlattı
Bülent Korkmaz'ın tribünde oturan küçük kızı Fenerbahçe'nin beraberlik golünden sonra gözyaşlarını tribünde tutamadı.
Kayserispor Erciyesspor'un başında ilk lig maçına çıkan Bülent Korkmaz, Fenerbahçe karşısında son dakikalarda galibiyeti
kaçırırken, karşılaşmayı tribünden izleyen küçük kızı gözyaşlarını tutamadı.
Sarı-lacivertli ekibin beraberlik golünden sonra ağlayan kızı için Bülent Korkmaz, "O da benim gibi maça tam konsantre
olmuş" dedi.
Tuncay Şanlı: "Şampiyonluk önce gelir"
Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Tuncay Şanlı, şampiyonluk ipini göğüsleyene kadar transfer
görüşmesi yapmayacağını açıkladı. Milli oyuncu, "Fenerbahçe'nin 100. yılda koyduğu hedefler var. Bu durumda transfer
düşünmek istemiyorum. Bu sezonun anlamı büyük. Ve ben de Fenerbahçe tarihinin önemli sayfalarında yer almak istiyorum"
dedi.
Volkan Zico'yu haklı çıkardı
Fenerbahçe Teknik Direktörü, ara transferde iyi bir yerli kaleci alınmasını istemiş, çoğu kişi bunu yersiz bulmuştu.
Fakat Volkan, hocasını haklı çıkarırcasına, inanılmaz bir hata yaptı.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, takımının 20 Ocak'ta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı Fortis Türkiye
Kupası maçı sonrası, transferle ilgili bir soru üzerine, "Rüştü'nün sakatlığı bizim için hiç iyi olmadı. İyi bir yerli
kaleci istiyorum" açıklamasını yapmıştı. Çoğu kişi, elinde Volkan Demirel gibi A Milli Takım'da görev yapan bir kaleci
olan Zico'nun bu sözlerini yersiz bulmuştu. Fakat zaman Zico'yu haklı çıkardı. Volkan, dün Erciyesspor deplasmanında
öyle bir gol yedi ki, tam manasıyla evlere şenlikti.
Karşılaşmanın 35. dakikası oynanırken Erciyessporlu İlkem'in rakip ceza sahasına doğru havalandırdığı topa Edu ve Cenk
birlikte hareketlendi. Bu sırada Volkan hiç gereği yokken ceza sahası dışına çıkıp topu ayağıyla uzaklaştırmak istedi.
Ancak genç kaleci topu ıskalayıp, üstüne bir de yere düşünce meşin yuvarlağı istemeden de olsa Cenk'in önüne bırakmış
oldu. Aynı anda ayağı takılan Edu'nun da yere düşmesinin ardından bomboş kalan Cenk, hayatının en kolay gollerinden
birini kaydetti.
Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum, Volkan'a güvenmediğini sık sık dile getirmiş
ve bunun sonucunda, Barcelona'ya giden Rüştü geri alınmıştı.
Volkan bu hataları daha önce de yaptı:
25 Temmuz 2004: FC Köln-F.Bahçe: 2-2
Köln ile sezon öncesi Almanya'da oynanan hazırlık maçında iki duran topta zamanlama hataları yapıp iki gol yedi. Bu
hatalar nedeniyle öfkeden deliye dönen Daum, karşılaşma sonrası, "Kalede Volkan'ı görünce dehşete kapılıyorum" demişti.
19 Ekim 2005: F.Bahçe-FC Schalke 04: 3-3
İstanbul'da oynanan Şampiyonlar Ligi maçının 77. dakikasında, kendisini atılan geri pasta topu ayağının altından
kaçırdı, bunun sonucunda bomboş durumda meşin yuvarlakla buluşan Kuranyi, Schalke'yi 3-2 öne geçiren golü attı.
15 Kasım 2006: İtalya-Türkiye: 1-1
Bergamo yapılan hazırlık karşılaşmasının 40. dakikasında degaj yapmak isterken topu rakibin önüne attı, İtalyanlar
da bu hatayı Di Natale ile değerlendirip, A Milli Takımımız karşısında 1-0 öne geçti.
Volkan günah çıkardı!
Erciyesspor maçında yediği hatalı golün ardından eleştiri oklarına maruz kalan Volkan, yaptığı açıklama ile tüm camiadan
özür diledi.
Volkan Demirel " Yazılanlardan etkilenmiyorum. Çünkü futbol bir hatalar oyunu. Bu tür hataları hiç bir kaleci yapmak
istemez, ama saha şartları zaman zaman insana hata yaptırabiliyor. Önemli olan gol yedikten sonra gol atabilmek" dedi.
Özellikle İstanbul'dan gelen binlerce Fenerbahçe taraftarını 1 puanla evine gönderdiği için üzüldüğünü ifade eden
Volkan Demirel "Yaptığım işin ne kadar önemli olduğunu defalarca anlatmaya çalıştım. Kalecilik her dönem iniş çıkışı
olan bir meslek ve bu mesleği yaptığınız müddetçe de eleştirileri sindirmesini bileceksiniz. Eleştirileri normal
karşılıyorum.
Ancak, programımız ve mücadelemiz devam ediyor. Bundan etkilendiğiniz ve eleştirileri dert ettiğiniz müddetçe kan
kaybedersiniz. Ben kendime olan güvenimi sürdürüyorum. Neleri yapabileceğimin farkındayım. Önemli olan benim
çalışmalarını sürdürmek konusundaki gayretim. Bu gayretim hiç bir zaman bitmeyecek. Erciyesspor maçında en üzüldüğüm
şey 0 derecenin altında saatlerce bizleri seyreden ve evlerine 1 puanla geri dönmek zorunda kalan taraftarımız.
Onların yüzünü önümüzdeki maçlarda güldürmeye devam edeceğim bunun için söz veriyorum" dedi.
Deniz Barış defansa Ümit Özat orta sahaya
F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, Erciyes maçında Lugano ve Önder'in sakat, Can'ın da cezalı olması sebebiyle Zico,
orta sahanın başarılı ismi Deniz'i geri dörtlüye çekti. Orta sahada da kaptan Ümit görev yaptı. Ancak kötü futbol
yüzünden ilk yarıda Deniz orta sahaya, Ümit de defansa çekildi. Oyuna ikinci yarı giren ve gayretli futbolu ile
dikkat çeken Tümer ise gördüğü sarı kartla G.Birliği maçında cezalı duruma düştü.
Tümer cezalı
Uğur Boral'ın yerine ikinci yarıda oyuna dahil olan Tümer Metin, 71. dakikada bir pozisyonda itirazda bulununca hakemden
sarı kart gördü. Böylece 4. sarı kartına ulaşan tecrübeli oyuncu cezalı duruma düştü. Tümer, Gençlerbirliği ile oynanacak
karşılaşmada forma giyemeyecek.
Appiah sahada yok gibiydi
F.Bahçe'nin Ganalı oyuncusu, ikinci yarının ilk maçında lig sonuncusu Erciyesspor karşısında adeta tel tel döküldü.
F.Bahçe'nin tecrübeli oyuncusu Appiah, Erciyesspor maçındaki futboluyla tepki aldı. Sezon başında da geçtiğimiz yılki
performansını sergilemekte zorlanan; ayrıca İngiltere'den teklif aldığı için toparlanması uzun süren Ganalı futbolcu,
ikinci yarının ilk karşılaşmasında da varlık gösteremedi.
Geçtiğimiz yıl 32 maçta 8 gol atan siyahi yıldız, bu sezon ilk yarıdaki 11 maçta şans buldu. 3 gol atıp, 2 sarı, bir
de kırmızı kart gören Appiah, Erciyesspor deplasmanında vasatın altında bir performans sergiledi. Appiah'ın buna rağmen
90 dakika sahada kalması taraftarları çileden çıkardı.
Serkan şansını kötü kullandı
İlk yarıda teknik direktör Zico tarafından yedek kulübesinde mahkum edilen Serkan, dün Kayseri Erciyesspor maçında ilk
11'de forma şansı yakaladı. Önder'in sakatlığı nedeniyle Brezilyalı hocanın ikinci yarının ilk maçında görev verdiği
futbolcu, yakaladığı şansı iyi değerlendiremeyerek bundan sonraki maçlarda da kulübede oturacağının sinyalini verdi.
İki yüzlü Fenerbahçe
Sarı lacivertli takım, Kayseri Erciyesspor maçın her iki yarısında birbirine zıt görüntü sergiledi. İlk 45 dakikada
çok kötü bir oyun sergileyen sarı lacivertli takım, bu bölümde 1'i isabetli 4 şut atabilirken, ev sahibi ekibin 4'ü
isabetli 9 şutu vardı. İkinci yarıda bu tablo yaşanırken, ikinci devrede Fenerbahçe'nin 3'ü isabetli 13 şutuna karşılık,
Erciyesspor 1'i isabetli 2 şut atabildi.
Kayseri Erciyesspor, Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'den ilk kez puan alabildi. Mavi siyahlı takım, daha önce sarı
lacivertliler ile oynadığı 3 maçı da kaybederken, kalesinde 13 gol görmüştü. Fenerbahçe bu sezonun ilk yarısındaki
karşılaşmayı 6-0 kazanmıştı. Sarı lacivertlilerin attığı 13 golün 6'sı Alex'ten geldi. Brezilyalı futbolcu Erciyesspor'a
karşı oynadığı 4 maçta da fileleri havalandırdı.
Cenk, Fener'i boş geçmiyor!
5 farklı takımda Sarı-Lacivertli fileleri tam 10 kez havalandıran golcü futbolcu, dün de Erciyes'e 1 puanı getiren gole
imzasını koydu. Volkan ve Edu'nun anlaşmazlığında takımını öne geçiren Cenk, ilk takımı Samsunspor'da Fener'e gol atma
başarısını gösteremezken, Adana'da 4, İstanbulspor'da 1, Konya'da 3, Ankaragücü'nde 1 ve dünkü golüyle beraber Erciyes'te
2 kez Fenerbahçe kalecilerini avladı.
Yunus Yıldırım ile ilk kayıp
F.Bahçe, Yunus Yıldırım yönetiminde ilk puanını dün kaybetti. Daha önce Yıldırım'ın yönettiği 3 maçtan da galibiyetle
ayrılan sarı-lacivertli takım, Ankaraspor'u 2-1, G.Birliği'ni 3-0 ve G.Antepspor'u (deplasmanda) 2-0 yenmişti.
Aziz Yıldırım gelmedi
Sarı-lacivertli yönetim Kayseri'de takımı yalnız bıraktı. Başkan Aziz Yıldırım maça gelmeyince diğer yöneticiler de
karşılaşmaya ilgi göstermedi. Sadece kafile başkanı olarak kente gelen Vedat Olcay ile Ankara'dan maça katılan Serhat
Çeçen tribünde yer aldı.
Protokol kalabalıktı
Maça siyasiler de büyük ilgi gösterdi. TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut; milletvekilleri Niyazi Özcan, Mustafa Duru,
Taner Yıldız, Mustafa Elitaş; Kayseri Valisi Osman Güneş ve F.Bahçe Genel Sekreteri Vedat Olcay, maçı birlikte izledi.
Deplasman yaramıyor!
Fenerbahçe'ye ligin ikinci yarısına deplasmanda başlamak yaramıyor. Geçtiğimiz son 10 sezonda 5 kez ikinci yarıya
deplasmanda giren ve bunların üçünde puan yitiren sarı-lacivertliler yine fire verdiler. 2001 - 2002'de deplasmanda
Samsunspor'a 1-0 yenilen, 1997-98'de ise Gaziantepspor'a 2-0 ile boyun eğen Fenerbahçe, 1996-97'de ise yine Samsunspor
ile 1-1 berabere kalmıştı.
İlk faul 6. saniyede
Fenerbahçe'nin dün Kayseri deplasmanında oynadığı Erciyesspor maçı hayli sert geçti. Karşılaşmanın ilk faulü 6'ıncı saniyede
Tuncay'a yapılırken, yıldız futbolcu maç boyunca hakem Yıldırım'a rakibin sert futbolundan şikayetçi oldu.
Çimlere özel naylon
Kayseri'de oynanan ikinci yarının ilk maçında saha şartları iki takım oyuncularını da zorladı. Havanın soğuk ve yağışlı
olması sebebiyle hafta başından bu yana Büyükşehir Atatürk Stadı'nın zemini sera naylonuyla korundu.
İlginç pankartlar
Karşılaşmayı izlemeye gelen Fenerbahçeli taraftarlar ilginç pankartlar açtılar. Tribünlerdeki, "Aramıza hoş geldin
Ulusoy, Platini'ye başarılar Haluk Ulusoy istifa, ÖSS'ye de girsek son sözümüz Fenerbahçe" yazıları dikkat çekti.
Dostluk rüzgârı
Fenerbahçe'nin siyahi oyuncusu Appiah ile Kayseri Erciyesli Die'nin saha içindeki sohbetleri objektiflere böyle
yansıdı. Sarı-lacivertli ekibin Ganalı yıldızı arkadaşıyla bir süre şakalaştı.
Aurelio sürprizi
Fenerbahçe, Kayseri Erciyes maçı öncesi Aurelio'nun aniden rahatsızlanması ile bir eksik daha verdi. Zico,
Brezilyalı oyuncuyu mecburen yedek kulübesine çekerken, yerine Ümit Özat'ı ilk on birde sahaya sürdü.
PAF fark attı: 3-0
Fenerbahçe PAF Takımı, deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı. Sarı-lacivertli ekibin
gollerini sahanın yıldızı Umut Güzelses kaydetti.
İstatistik: Kaleye şut
Kayseri Erciyesspor'un kaleye attığı şutlar: Emre Toraman 4, Cenk İşler 2, Mehmet Eren Boyraz 2, Radomir Djalovic 2,
Mustafa Sarp 1, Timuçin Beyazıt 1, Zdravko Ivanov Lazarov 1
TOPLAM: 13
İstatistik: Kaleye isabetli şut
Kayseri Erciyesspor'un kaleye attığı şutlar: Cenk İşler 2, Emre Toraman 2, Timuçin Beyazıt 1
TOPLAM: 5
Diğer fotoğrafların 1.bölümü için tıklayınız.
Diğer fotoğrafların 2.bölümü için tıklayınız.
| Futbolcu |
Attığı şut |
İsabetli şut |
Top kaybı |
Top kapma |
Attığı korner |
Ofsayt |
Yaptığı Faul |
Yapılan faul |
Gol pozisyonu |
| Volkan Demirel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Serkan Balcı |
|
|
|
5 |
|
|
1 |
2 |
|
| Eduardo Luiz Abonizio de Souza |
2 |
|
|
4 |
|
1 |
4 |
2 |
|
| Deniz Barış |
1 |
|
|
2 |
|
|
|
|
|
| Uğur Boral |
1 |
1 |
2 |
1 |
|
|
2 |
1 |
|
| Mehmet Yozgatlı |
2 |
|
3 |
2 |
3 |
|
|
1 |
|
| Ümit Özat |
|
|
1 |
2 |
|
|
1 |
1 |
|
| Stephen Appiah |
|
|
4 |
1 |
|
|
2 |
2 |
|
| Tuncay Şanlı |
3 |
1 |
6 |
1 |
|
1 |
1 |
5 |
|
| Alexsandro De Souza |
4 |
2 |
2 |
1 |
6 |
1 |
|
2 |
2 |
| Deivid De Souza |
4 |
1 |
3 |
1 |
|
1 |
2 |
1 |
3 |
| Tümer Metin |
1 |
|
1 |
|
2 |
|
|
|
|
| Semih Şentürk |
1 |
|
1 |
|
|
|
2 |
1 |
|
| TOPLAM |
19 |
5 |
23 |
20 |
11 |
4 |
15 |
18 |
5 |
|
|
TARİH: 26 Ocak 2007
STAT: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Atatürk
SEYİRCİ: 25.000 kişi
HAKEMLER: Yunus Yıldırım (6), Baki Tuncay Akkın (7), Arkın Akgöl (7), 4.Hakem: Uğur Söylemez
GÖZLEMCİ: M. Serdar Tatlı
KAYSERİ ERCİYESSPOR: Khaled Fadhel (7), İlhan Özbay (6), Özgür Bayer (6), Gökhan Kök (6), İlkem Özkaynak (6),
Emre Toraman (Kaptan) (6), Mustafa Sarp (7), Zdravko Ivanov Lazarov (7) (Dk.89 Kürşat Duymuş), Radomir Djalovic (6)
(Dk.61 Mhinseia Serge Arist Die) (6), Mehmet Eren Boyraz (6), Cenk İşler (7) (Dk.76 Timuçin Beyazıt) (6)
YEDEKLER: Yusuf Soysal, Mehmet Fatih Karaca, Muhammed Emin Bakan, Halit Güven Kocabal
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz
FENERBAHÇE: Volkan Demirel (3), Serkan Balcı (6), Eduardo Luiz Abonizio de Souza (6), Deniz Barış (6), Uğur Boral (4)
(Dk.46 Tümer Metin) (6), Mehmet Yozgatlı (5) (Dk.59 Semih Şentürk) (7), Ümit Özat (Kaptan) (6), Stephen Appiah (4),
Tuncay Şanlı (5), Alexsandro De Souza (6), Deivid De Souza (5)
YEDEKLER: Serdar Kulbilge, Kemal Aslan, Olcan Adın, Mehmet Aurelio
TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Antunes Coimbra "Zico"
GOLLER: (Dk.35) Cenk İşler (sağ ayak) (Kayseri Erciyesspor) ;
(Dk.83) Alexsandro De Souza (sol ayak, pas Semih Şentürk) (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: (Dk.57) Mustafa Sarp, (Dk.64) İlhan Özbay (Kayseri Erciyesspor) ; (Dk.71) Tümer Metin,
(Dk.88) Eduardo Luiz Abonizio de Souza (Fenerbahçe)
|